Pink semmit nem posztol többé a gyerekeiről

Pedig rájuk a legbüszkébb.

Nemrég eléggé kiakadt Pink, miután gyerekeiről posztolt egy nyaralós fotót, a kisfián pedig nem volt nadrág, a kommentelők meg azon agyaltak, körül van-e metélve a kicsi vagy nem. Akkor minden ilyen felhasználót elküldött a francba az énekesnő, most pedig úgy nyilatkozott Ellen DeGeneres műsorában, hogy befejezte a gyerekeiről való posztolást:

A kommentelők már ott tartottak, hogy valakinek hívnia kellene a gyermekfelügyeletet, mert a kicsin nincs pelenka. Rengegetet bőgtem emiatt, mert szeretem megmutatni a kis családomat, ilyenkor vagyok a legbüszkébb. Semmire nem vagyok annyira büszke, mint a gyerekeimre, de elég volt, többé semmit nem osztok meg velük kapcsolatban. Rögtön nekem estek, amikor felkaptam a vizet, hogy »ez milyen beszéd?«, »milyen anya vagy te?«.

Az énekesnőt már máskor is kioktatták a szóhasználata miatt:

Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy a cigány szó lekicsinylő, én meg nem akartam olyan ember lenni, aki lekicsinyli a másikat. Visszaírtam, hogy »nagyon köszönöm a kedvességed, jó pedagógus vagy, többé nem fog kijönni a számon ez a szó«.

— magyarázta Pink.

Kiemelt kép: YouTube