Singh Viki: Beteg dolgokat csináltam a testemmel

Egyszer addig éheztette magát, amíg el nem ájult.
Kapcsolódó cikkek

Az énekesnő egy hosszú posztban mesélt arról, hogy korábban mennyire utálta a testét. Nem tudta elfogadni, hogy széles a csípője, a Victoria’s Secret modellekre szeretett volna hasonlítani, ezért mindent megtett a fogyás érdekében.

Tinikoromban rengeteget diétáztam, és egy egészségtelen, torz tükör volt a fejemben. Beteg dolgokat csináltam a testemmel, anorexiás is voltam. Volt, hogy 47 kilóra fogytam és kiájultam az iskolapadból. De előfordult olyan is, hogy feladtam a koplalást, harminc kilót felszedtem, és egy tehenet láttam a tükörben

– mesélte a Borsnak Singh Viki, aki többek között Kim Kardashian miatt fogadta el saját homokóra alkatát.

Fehérneműben mutatta meg Singh Viki, hogy mennyit fogyott
Evéssel vigasztalta magát, miután kiesett a Sztárban Sztárból.

Az énekesnő most már arra buzdít mindenkit, hogy ne akarjon senki teljesen megváltozni, csak hozzák ki magukból a maximumot.

Egy sötét bőrű, fekete hajú, széles csípőjű lány ne akarjon szőke hajú, 185 centis, Victoria’s Secret-modell lenni, mert soha nem lesz az! Ezt nekem is meg kellett tanulnom, ahogy azt is, hogy a csípőm szélessége adott, így ebből a testalkatból kell kihoznom a maximumot. Tudom, mi az a súly, ami jól áll, és próbálom is megtartani, de már nem sanyargatással, hanem helyes táplálkozással és edzéssel.

Kiemelt kép: Instagram/@singhvikiofficial

Címkék: singh viki