Felfedte a transznemű nő, milyen az élet, ha gazdag férfiak tartanak el

Három férfi tarja el, akiktől van két lakása és egy háza, meg korlátlan mennyiségű pénze.

A 21 éves Cluam Sutherland sugar baby, azaz egy olyan nő, akit gazdag férfiak, sugar daddyk tartanak el. Sutherlandnek – aki jelenleg is a nővé válásán ügyködik – három idősebb férfi van az életében – írta a Daily Mail.

A népszerűségem csak növekedett, miután életem bohóckodásával nyilvánosság elé léptem mint sugar baby. Az embereket elbűvöli és szórakoztatja, amit megosztok a luxussal teli életemről és a rejtélyes férfiakról, akik támogatnak engem

– nyilatkozta.

És ez a támogatás igen jövedelmező Sutherlandnek,

két lakást és egy három hálószobás házat kapott Melbourne-ben, és korlátlan hozzáférést bankszámlákhoz.

Sutherland transznemű nőnek vallja magát, noha fizikailag még nem történt beavatkozás. Ez a nő-férfi megkülönböztetés pedig nehézségeket okoz az életében, akár munkáról, akár a sugar daddykről, akár azokról az emberekről van szó, akikkel interaktusba kerül.

Életéről egy YouTube-csatornát is indított, amin aztán egészen túlzóan számol be a mindennapjairól.

Azt hiszem, az életem sugar babyként igazán e világi és unalmas, így csaknem kamu történeteket, humoros dolgokat és más drámákat osztok meg, miközben az aktuális sugar daddym helyén vagyok a tengerentúlon, az egyik lakásomban vagy a háromhálós belvárosi házamban, Melbourne-ben

– árulta el az ausztrál nő, aki az első idősebb és sikeres férfivel még tinédzserként volt együtt, az első „megegyezés” alapú kapcsolatakor pedig 18 éves volt, bele is szeretett a férfibe.

Jelenleg három sugar daddyje van, egy ausztrál, kettő pedig külföldi.

Ők együtt, egymást nem ismerve alapozzák meg az életemet. Mély kapcsolat van közöttünk, mint egy hosszútávú viszonyban. Az ő szemükben én az a partner vagyok, akivel beszélgethetnek, megnyugodhatnak, szórakozhatnak és szeretkezhetnek

– mondta Sutherland.

Az egyik sugar daddy egy svéd férfi, akit a Snapchaten keresztül ismert meg. Azért, hogy beszélgessen vele a FaceTime-on, egy lakást bérel Sutherlandnek, de hogy személyesen is találkozzanak, azt visszautasítja férfi. Három éve van ez így, de a nő azt reméli, egyszer csak találkoznak majd. Még svédül is elkezdett tanulni, de ezt felfüggesztette, mikor a tanára kikezdett vele.

A másik sugar daddy tokiói, vele is három éve ismerkedett meg egy luxus randiappon keresztül., azóta négyszer volt Japánban és nemsokára megy ötödszörre. A férfi mindig elkényezteti ottlétekor. Sutherland annyit tanul ilyenkor a japán kultúrából, amennyit semennyi városnézés sem pótolhatna. Ezen a nyelven is tanul, ami sokkal simábban is megy neki, mint a svéd.

A harmadik, melbourne-i férfi pedig tud is róla, hogy „szuper unalmas”. Nemrég vált el, az életét kitöltő ürességet akarja betölteni a nővel. Majdnem beleragadt ebbe a kapcsolatba a férfi érdekében, de végül három év után csak a pénz a biztos kettejük között.

Kiemelt kép: Instagram