Justin Bieber nem akar egyelőre új zenét kiadni, inkább apává válna

Komoly problémákkal küzd, szeretné azokat megoldani előbb.

Már régóta pletykálják, hogy Justin Biebernek esze ágában sincs, hogy új dalokat adjon ki, sőt, kifejezetten frusztrálja, ha megkérdezik tőle.

Justin Bieber nem tervez zenét kiadni a jövőben
Sőt, egyenesen frusztrálja, ha valaki megkérdi, mikor vonul újra stúdióba.

Bieber a 2015-ös Purpose óta nem adott ki új albumot, most Instagramon jelezte, hogy nem is fog egy darabig, mert nincs abban az állapotban.

Olvastam egy rakás üzenetet, amiben azt mondjátok, hogy új albumot akartok. Végigturnéztam a tinédzseréveim, meg a kora 20-as éveimet is, és rájöttem az utolsó turnén, ahogy valószínűleg észre is vettétek, hogy boldogtalan vagyok, és nem ezt érdemlem, ahogy ti sem. Komoly pénzt fizettetek egy energikus, könnyed, szórakoztató koncertért, én pedig érzelmileg képtelen voltam rá, hogy megadjam nektek a turné végére.

Elmondta, hogy pillanatnyilag a problémáit szeretné megoldani, és bár nagyon fontos neki a zene, a családjánál semmi sem fontosabb. Sőt, finoman utal rá, hogy apává szeretne válni.

Most arra koncentrálok, hogy megoldjam azokat a mély problémáimat, amikkel küzdök, és sokan mások is küzdenek, hogy ne essek szét, hogy fenn tudjam tartani a házasságomat, és olyan apává váljak, amilyenné szeretnék. A zene nagyon fontos nekem, de semmi nem fontosabb a családomnál és az egészségemnél.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy most már soha többé nem kapunk Biebertől új zenét, szimplán csak időre van szüksége.

Visszatérek egy fasza lemezzel, amint lehet.

Sőt hozzátette, hogy akkor is ő az egyik legjobb, ha soha többé nem csinál már semmit zeneileg, ugyanakkor ígéri, hogy ha majd visszatér, akkor hajtani fogja a bosszú, bármit is jelentsen az.

Kiemelt kép: Shareif Ziyadat/Getty Images

Címkék: justin bieber