Cardi B elmondta, hogy bedrogozott és kirabolt férfiakat sztripperként

Kihasználta, hogy a férfiak le akartak feküdni vele.

Cardi B a hétvégén egy Instagram Live keretei között elmondta, hogy könyvet akar írni az életéből, majd elkezdett azon kiakadni, hogy sokak szerint a legtöbb dolgot a feneke alá rakták és nem küzdött meg érte, miközben sztriptíztáncosnőként keményen indult az élete – számolt be róla az Uproxx. Aztán egyszer csak elmesélte, hogy sztripperként gyakran kihasználta a férfiak kanosságát, hogy pénzt lopjon tőlük.

Mondtam nekik, hogy: ó, meg akarsz dugni? Oké, akkor, menjünk vissza a hoteledbe. Aztán meg bedrogoztam őket és kiraboltam. Ilyeneket csináltam régen.

A konkrét részlet pedig felkerült Twitterre és elkezdett körbemenni.

Sokan ki voltak akadva, sokan elkezdték Cosby-hóz és R. Kelly-hez hasonlítgatni, holott a rapper szavaiból nem igazán az jön le, hogy megerőszakolt volna bárkit is, miután bedrogozta, mint inkább arra használta a drogokat, hogy kirabolhassa őket és gond nélkül távozhasson. Sokan jelezték, hogy önmagában már az, hogy egy táncosnőt felvittek a lakásukra a férfiak, hogy pénzért lefeküdjön vele, önmagában törvénytelen, így a lopásért kiakadni kissé képmutató.

Kiemelt kép: Prince Williams/Wireimage

Címkék: cardi b