Lagzi Lajcsi nyomozókkal figyeltette lányát, részben Hajdú Péter miatt

Bízzon meg benned teljesen a Lagzi Lajcsi!

Emlékezhetünk még talán rá, amikor az Édes Élet egyik adásában Lagzi Lajcsi kiosztotta Berki Krisztiánt, amiért az fotózni akarta lányát, Boglárkát.

Lagzi Lajcsi durván kiosztotta Berkit - Videó!
"Tele van a f.szom az egésszel" - fakadt ki a trombitás.

A legújabb Story Magazin számból kiderül, hogy messze nem ez volt a legdurvább eset, amikor a mulatóssztár finoman szólva is erős túlzásokba esett lánya védelmezését illetően. Amikor gyerekei elkezdtek külön életet élni és elköltöztek, az volt a terve, hogy minden héten egy fix napon meglátogatja őket, hogy minden rendben van-e velük. Amikor pedig elkezdtek szórakozni járni, akkor valóságos megszállott lett.

Nyugtalan voltam, és mivel nem akartam személyesen odamenni, hogy úgy érezzék, leskelődök utánuk, egy testőrt fogadtam, és őt küldtem a buliba, hogy tartsa szemmel a lányomat. Félreértés ne essék: nem benne nem bíztam meg, hanem az őt körülvevő emberekben!

Lánya persze egyből kiszúrta a testőrt, lefotózta, majd megkérdezte apját, hogy ő küldte-e, aki kénytelen volt beismerni a dolgot. Megígérte, hogy többé nem fog ilyen előfordulni. Aztán egy magánnyomozó céget fogadott, hogy tartsák szemmel lányát.

Megértettem velük, hogy nem a lányom után akarok nyomoztatni, csupán biztonságban akarom őt tudni. Csakis az atyai féltés és szeretet vezérelt, hogy nem kerül-e rossz társaságba. Bizalmam határtalan Bogika irányába, ennek ellenére úgy gondoltam, nem árt, ha vigyáznak rá a tudta nélkül.

A nyomozati feljegyzések megnyugtatták és le akarta állítani a nyomozást, amikor megtudta, hogy lánya Hajdú Péterrel bulizott, többek között. Ezért meghosszabbította a megbízást. Természetesen nem azért, mert nem bízott Hajdúban, bizalma felé is határtalan volt, ezért nyomoztatta tovább miatta lányát.

Peti régi barátom, fenntartások nélkül megbízom benne, ráadásul a kislányomnak sincsenek apakomplexusai, mindig is a maga korabeli fiúkkal barátkozott, ennek ellenére meghosszabbítottam a nyomozók megbízatását, és kiváncsian vártam az újabb dokumentumokat.

A további jelentések már Berki Krisztiánról és L.L. Juniorról is szóltak, de alapvetően megnyugtatták annyira, hogy picit elszégyelje magát és leállítsa végleg a nyomozást. Ugyanakkor utólag állítja, nem bánta meg, mivel hosszú karrierje során sok mindent látott már. Egy biztos, senki nem bízik meg úgy határtalanul bárkiben, mint Lagzi Lajcsi.

Kiemelt kép: SuperTV2