Kim Kardashian ultradekoltált ruhája körül valami bűzlik

Előbb kész volt a másolat, minthogy Kardashian viselte volna.

Mint beszámoltunk róla, Kim Kardashian a Hollywood Beauty Awards-ra egy egészen különlegesen dekoltált Mugler ruhát vett fel.

A Fashion Nova nevű fast fashion cég pedig 24 órán belül már elő is állt a saját koppintásával, amit egyelőre még nem lehet megvásárolni, de már megjelentek róla a promók. Kardashian több tweeten keresztül ki is akadt nyilvánosan a pofátlan nyúlásra.

Sokakat meglephetett, hogy a márka mennyire gyorsan képes volt lemásolni a Mugler-ruha dizájnját, és itt válik igazán érdekessé a történet. A divatkoppintásokra szakosodott Diet Prada Instagramoldal kiszúrta a márka modelljének, Yodit Yemane-nak egy Instagram-sztoriját, amiben a különböző opciókat mutatta a koppintáshoz készült termékfotókból, mindezt két és fél órával a hivatalos bejelentés előtt. A fotókon feltűnt nekik a Kim K dress a fájlnevek közt, továbbá a sorozat három nappal azelőtt készült a replikáról, hogy azt Kim Kardashian hivatalosan viselte volna a Hollywood Beauty Awards-on.

A gyanú rögtön Kardashianra terelődött, hogy ő szivárogtatta ki a terveket a Fashion Nova-nak némi profitért. Twitteren tagadta a vádakat.

Ne higgyetek el mindent, amit olvastok vagy láttok online. Nincs semmilyen kapcsolatom ezekkel az oldalakkal. Nem szoktam senkinek kiszivárogtatni a szettjeimet és nem is támogatom ezeket a vállalatokat.

A Diet Prada viszont talált egy interjút a celebbel, aminek vonatkozó részét fel is töltötte Instasztoriként, ott arról beszél, hogy ha már úgyis ezt csinálják a fast fashion cégek, mi lenne, ha ők is ezt csinálnák, hogy profitáljanak belőle. A Fashion Nova szintén tagadta a PageSix megkeresésére, hogy együttműködés lenne közte és Kardashian közt.

A Fashion Nova egy ultra-gyors divatmárka, ami képes órák alatt is kivitelezni egy dizájnt. Habár nem dolgoztunk soha Kim Kardashian Westtel egyetlen projekten sem közvetlenül, de inspirál minket a stílusa.

Kiemelt kép: Faye Sadou/MediaPunch