Aleska elmondta, hogy miért adta fel az Exatlont

Pornós múltja miatt utálták ki a többiek.

Mint arról beszámoltunk tegnap, Sáfrány Emese Aleska feladta a TV2 Exatlon című műsorát, méghozzá könnyek között.

Aleska feladta az Exatlont
Sikerült kiutálni a játékból.

Most megszólalt a Borsnak a híresség, és elmondta, hogy leginkább pornós múltja miatt lett kiutálva a műsorbeli csapatából, a bajnokokból.

Hat éve hagytam abba a felnőttfilmezést, ma már keveset kapok a hétköznapokban az előítéletekből. Légtornászom, tanítok felnőtteket és gyerekeket is. De tisztában vagyok vele, hogy a felnőttfilmes múltamat nem minden közegben tudják elfogadni. A Bajnokok csapata ilyen volt.

Bár feladta a küzdelmet, ezt elsősorban nem a saját kudarcaként éli meg, hanem a többiek kudarcának.

A saját teljesítményükhöz nem érezték méltónak a jelenlétemet a közösségükben, de szerintem ez nem engem minősít, hanem elsősorban őket. Egyikük sem törekedett arra, hogy megismerjen, többet tudjon meg rólam vagy a választott sportágamról

Kifejtette azt is bővebben, milyen légkörben csinálta a műsort, ami miatt kénytelen volt feladni. Társainak soha semmi nem volt jó, bármit is csinált.

Nyolcan voltak ellenem, ami bántott. Nem álltam bele a konfliktusokba sem, és erre büszke vagyok. Bármit tettem, nem tudtam megfelelni, sőt, bármihez fogtam, az vitát szült. Végül már mindent úgy csináltam, ahogy ők mondták, rájuk hagytam a taktikai döntéseket is, de akkor is lecsesztek. Éreztem, hogy ennek sosem lesz vége, nem akartam, hogy minden kudarcért továbbra is engem hibáztassanak.

Kiemelt kép: Instagram/@aleska_safrany_emese