Blac Chyna kiakadt Rob Kardashianra és Tygára, mert szerinte rossz apák

Szerinte elhanyagolják a gyereküket.

A PageSix számolt be róla, hogy egy azóta már törlődött Instagram élőben Blac Chyna kiakadt Rob Kardashianra és a rapper Tyga-ra, amiért szerinte úgy tesznek, mintha ő pénzéhes lenne, amiért tartásdíjat kell fizetniük gyerekeik után, akiknek Chyna az anyja.

Az a durva, hogy sose kértem gyerektartást Tyga-tól, se Robtól, bíróságra mentünk, meg minden, és próbáltam elsimítani a dolgot, sikerrel. De ez mind nem került nyilvánosságra. Csak a negatív szar.

Chyna és Rob, akinek közös valóságshow-ja is volt, jelenleg éppen közös gyerekük miatt pereskednek. Kardashian azt kéri, hogy kevesebb tartásdíjat fizessen, mivel kevesebbet keres most, mint mikor megállapodtak. Chyna azt állítja, hogy se Rob, se Tyga nem támogatta a gyerekét, mindent neki kellett előteremtenie és mindent saját erőből ért el, és ezért felháborító, hogy most úgy tesznek, mintha ő lenne követelőző.

Elmentünk egyeztetni a bíróságra és elsimítottam, mert sose akartam pénzt kérni Robtól, mert ez sose arról szólt. Két férfitől is gyerekem van, akik átvertek, szarnak a gyerekükre, nem fizetnek gyerektartást, és elegem van már ebből a szarból.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic