Schobert Norbi pár éve 50 millióért csinált egy bukott animációs mesét Fitti és Fetti címmel

A mese címe beleégett az agyunkba.

Schobert Norbi volt az RTL Klub Reggelijének meghívott vendége, ugyanis főzőcskézett egy keveset, amíg egymást váltották a meghívott interjúalanyok. A csatorna kicsit promózni akarta egy új pénzügyi műsorát is, ennek apropóján kérdezte meg Lukács Miklós műsorvezető Schobertet, hogy neki mi volt a legnagyobb pénzügyi bukása az eddigi karrierjében.

A fitneszguru egyáltalán nem kertelt, elmesélte, hogy a 2000-es évek elején legyártatott egy animációs filmet Fitti és Fetti címmel, amit motion capture technológiával vettek fel, a lényege pedig az volt, hogy Rubint Rékával mesefigurák bőrébe bújtak, hogy sportolásra, tornára motiválják a gyerekeket:

Abból indultam ki, hogy a gyerekek fognak tornázni mesefigurákra. Megcsináltuk, kiadtuk, a kutya nem vette, képzeljétek el. Inkább a felnőttek tornáztak, a gyerek majd úgy is lefutja. Hatalmas bukta volt ez a film, miután el kellett volna adnom belőle, hogy megtérüljön, legalább egy olyan, hát… olyan 25-30 ezer darabot minimum. Ehhez képest eladtam 3200-at. Hál’istennek Réka filmsikerei ezt kompenzálták

— nyugtatott meg mindenkit Schobert.

Kiemelt kép: RTL Klub