Kanye West 2019-ben is Trump-rajongó, szeretné, ha tudnád

2024-ben pedig továbbra is elnök akar lenni.

Kanye West már tavaly előtt mondott üsszefüggéstelen dolgokat arról színpadon, hogy bár nem szavazott, de valószínűleg Trumpra szavazott volna. Akkor még csak pillanatnyi agymenésnek tűnt a dolog, aztán tavaly többször is ráerősített Trump-rajongására West, volt a Fehér Házban, ölelkezett vele, aztán miután Kim Kardashian felvilágosította politikáról, úgy döntött, távol marad a politikától.

Kim Kardashiannak kellett felvilágosítani Kanye Westet politikáról
Kim Kardashiannak sikerült lehoznia a férjét Donald Trumpról.

Hát ez úgy tűnik, hogy eddig tartott.

Az évet ugyanis rögtön a következő, összefüggőnek mondható tweetekkel nyitotta.

Trump bármikor, csakhogy tudjátok, ki mellett állok 2019-ben. Nem fognak beprogramozni! A feketék 90%-a Demokrata párttal van, ez eléggé irányításnak hangzik nekem.

Hát hol van Kim Kardashian, amikor szükség lenne rá? Ezután egyébként mindenféle generikus dolgot írt ki istenről, arról, hogy meg fogja változtatni a világot, meg egy ponton csak kiírta, hogy szabad gondolat, aztán retweetelt egy rahedli neten kapott jókívánságot, végül jelezte, hogy

2024-ben indulni fog a tervek szerint továbbra is az elnökségért.

Posztolt még egy rakás kígyó hangulatjelet is, az jó eséllyel sárkány energiát jelent, egy értelmetlen dolgot, amit ő talált ki, és ami szerinte közös benne és Trumpban, de jelenthet valami egészen mást is, ki tudja nála igazából ezen a ponton. Annyira jó lenne, ha találna valamilyen új módszert, hogy felhívja a figyelmet magára lassan már.

Kiemelt kép: Bruce Glikas/Bruce Glikas/FilmMagic