Iszonyatos családi titokra derült fény az idős anya halála után

Gyomorforgató dologra bukkantak anyjuk házában a felnőtt testvérek.

Megdöbbentő dolgot fedezett fel három felnőtt testvér – két nő és egy férfi – az édesanyjuk, Carol Thompson halála után, a nő házában, február 3-án az angliai Northallertonban. Az ügy részletei szerdán kerültek nyilvánosságra – írja a Metro.

Édesanyjuk halála után a testvérek elkezdték kitakarítani a házat. Az lépcső alatti tárolóban egy régi, nagyjából 45 centiméter hosszúságú dobozt találtak. A dobozban néhány régi levél mellett, ruhákba csomagolva, egy újszülött kisfiú mumifikálódott holtteste volt. A testvérek azonnal a helyi rendőrségre mentek a dobozzal, az ügyben nyomozás indult.

A testvérek korábban soha nem látták a dobozt és nem tudtak róla, hogy az anyjuk rajtuk kívül gyermeket szült, vagy várandós lett volna. A DNS-teszt kiderítette, hogy a halott újszülött, szinte minden kétséget kizáróan Carol Thompson és a férje, Melvin Thompson gyermeke volt.

Carol és Melvin 1994-ben elváltak, azóta külön éltek. A férfi még él, de a kihallgatása során ő is azt mondta, hogy semmit sem tud a mumifikálódott újszülöttről, vagy arról, hogy a felesége a három közös gyerekükön kívül valaha teherbe esett volna.

A házaspár 1968-ban házasodott össze, de a laboratóriumi vizsgálatok szerint az újszülött az ötvenes-hatvanas évek fordulóján született, illetve halt meg. A holttest már túl régi volt ahhoz, hogy megállapítsák, élve jött-e világra a baba. A halál okát sem sikerült megállapítani, csak annyi biztos, hogy a csontjain nem találtak sérülést.

(Kiemelt képünkön Carol Thomson northallertoni otthona, fotó: Google Street Wiev)