Péniszt villant Batman az új képregényben

Erősen kezd az új, kizárólag felnőtteknek készülő, Black Label sorozat.

Ha az ember nem tudja, mit keressen, elsőre szinte biztosan elsiklik felette, ha azonban többedszerre lapozza végig a sztorit, vagy ha tudja, hová kell pillantgatnia, nem is tévesztheti szem elől Batman, vagyis Bruce Wayne péniszét.

A képkocka a DC új, Black Label sorozatának első füzetében lapul. Ezek a képregények két dologban térnek el a szokásostól: egyrészt a történeteik nem illeszkednek a kánonba, vagyis az alkotók sokkal szabadabbak, másrészt, ezzel szoros összefüggésben, a tartalmuk szigorúan felnőttek számára készülnek.

Fotó: Imgur

A Black Label első, Damned című trilógiájában Batman és John Constantine összefognak, hogy Joker rejtélyes halálának ügyében nyomozzanak. A történet elején Batman amnéziával küzd, s miközben próbálja kideríteni, hogy mi történik vele, anyaszült meztelenre vetkőzik a barlangjában.

A képregénynek van online verziója is, abból azonban a DC kicenzúrázta a denevérpéniszt. A sötét nemi szerv kizárólag nyomtatott kiadványban látható. Illetve most már az interneten mindenfelé.