Előkerült Terecskei Rita: ezt csinálja most a Zanzibar énekesnője

Évek óta alig hallottunk róla.

Az utóbbi időben kevesebbet lehetett hallani Terecskei Ritáról a sajtóban. Mindez nem volt szándékos, egész egyszerűen így alakult, a Zanzibar énekesnője egyébként sem szeret huzamosabb ideig a figyelem középpontjában lenni, mert úgy érzi, ettől kiég. Testileg és lelkileg is szüksége volt a háttérbe húzódásra – így sikerült ugyanis stabilizálnia a nagymértékű fogyást okozó betegségét. Ritánál 16 évvel ezelőtt pajzsmirigy-túlműködést diagnosztiozáltak, ez volt az oka a testsúlyingadozásának.

Betegségtudatom valójában sosem volt, mindig úgy tekintettem erre az egészre, mint egy állapotra, csak aztán jöttek azok az emberek, akik 72 kilós koromban azzal gyanúsítottak, hogy biztos éjjel-nappal eszem, a fogyásom után pedig jöttek a találgatások, hogy mi vagyok: rákos, AIDS-es vagy épp drogos. Ez megviselt

– mondta a BEST magazinnak Terecskei Rita.

Aggodalomra semmi ok, az énekesnő azóta jól van és meglehetősen aktív életet él. Gőzerővel koncertezik a jövőre 20 éves Zanzibar zenekarral, míg szabadidejében hobbijának hódol: barkácsol és kutyákat kozmetikáz.

Kiemelt kép: Facebook/ZANZIBAR