Balesetet szenvedett Gór Nagy Mária férje, Gulyás Buda

Oroszlán Szonja mentette meg az eszméletlen, vérző operatőrt.

Súlyos motorbalesetet szenvedett az ország egyik legfoglalkoztatottabb operatőre, rendezője Gulyás Buda, Gór Nagy Mária férje.

A hatvankilenc éves szakember jelenleg Fóton dolgozik, Dobó Kata rendezésében forgatják a Kölcsönlakás című vígjátékot. Hétfő este, a forgatások végeztével motorjára pattant és budai otthona irányába vette az irányt, de útközben balesetet szenvedett.

A Bors úgy tudja, az út kö­zepén feküdt eszméletlenül, véresen, mellette az összetört, többmázsás motorjával. Nem sokkal utána a szintén ezen a filmen dolgozó Oroszlán Szonja is hazaindult, és ő talált rá. Értesítette a mentőket és a férfi családját, így időben kórházba tudták szállítani. A lap információi szerint Gulyás Buda agyrázkódást szenvedett, teste tele volt zúzódásokkal és nyílt sérülésekkel, melyeket a sebészek összevarrtak.

A hír sajnos igaz, de bővebben nem szeretnék erről beszélni. Csak annyit, hogy nem tudok eléggé hálás lenni Szonjának, amiért megmentette Buda életét. Szerintem ő volt Buda őrangyala, a sors keze, hogy emiatt a szerep miatt hazautazott Amerikából

– mondta a Borsnak Gór Nagy Mária, aki tavaly ment hozzá Gulyás Budához.

(Kiemelt kép: TV2)