Vajna Tímea húga: Nem Timi és Andy miatt kapok munkát

Palácsik Lilla fotós karriert épít.

Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségének, Vajna Tímeának húga fotósként akar érvényesülni, és egyre több lehetőséget is kap. Palácsik Lillát azonban nagyon zavarja, amikor protekciósnak hiszik.

Azon vagyok, hogy a hobbim legyen a munkám, és egyedül érvényesüljek. Nem szeretném, ha az emberek azt gondolnák, hogy csak Timi és Andy miatt kapok munkát. Így a szakmában nem is szeretek tőlük segítséget kérni. Persze nekik köszönhetően sok embert ismerhettem meg és így talán könnyebben kérhetek fel sztárokat fotózásra. (…) A fotózásban a divat világa tetszik a legjobban, de imádok esküvőket és babákat is fotózni. Szeretném a fotózás minden területén kipróbálni magam

– mondta a Blikknek Palácsik, akit Andy Vajna tanácsokkal segít.

Vajna Tímea megmutatta, milyen „izmos szépfiú” volt Andy Vajna
"Olyan rossz, hogy mindenki megöregszik egyszer."

Kevesen tudják róla, de Andy Los Angelesben foglalkozott fotózással, gyönyörű képeket csinált, ezért szakmai kérdésekben legtöbbször az ő véleményét kérem ki. Mondhatom, hogy ez egy közös hobbi Andyvel, hiszen a fotózást és a gyönyörű képeket mindketten szeretjük. Ezenkívül viszont Timivel mindketten modellkedtünk, így egy divatfotózás előtt szeretem kikérni az ő véleményét is, hogy hogyan instruáljam a modelleket.

(Kiemelt kép: Instagram / @lillapalacsik)