Eminem lánya beauty influenszer szeretne lenni

Hallie Scott Mathers-nek közel egymillió követője van Instagramon, ami tökéletes alap egy sminkekkel foglalkozó fiókhoz.

Eminem egyetlen gyeremeke,  Hailie Scott Mathers nagyon ritkán nyilatkozik édesapjához füződő viszonyáról, valamint saját életéről, most azonban kivételt tett, a DailyMailnek adott interjújában, amiben többek között azt is elárulta, hogy mivel szeretne foglalkozni a jövőben.

Így néz ki Eminem 22 éves lánya
Megvillantotta kockás hasát.

A most 22 éves Mathers nem rég diplomázott a Michigani Állami Egyetemen és bár életének következő nagy lépései még csak a tervezgetés fázisát érték el, egy dolog mindenképp van, amit szeretne megvalósítani: egy szépségápolással sminkekkel foglalkozó Instagram-fiók.

Ehhez amúgy minden lehetősége adott, hiszen jelenlegi fiókján – bár 2017-ben töltötte fel utolsó fotóját – közel egymillió követője van, ami tökéletes kiindulási alap egy beauty influencer számára.

Halkan viszont azért megjegyezzük, hogy Eminem lányának mindenképp nagyon jónak kell lennei, hiszen gyakorlatilag már Dunát lehet rekeszteni a hasonló Instagram-fiókokkal, de mi azért szurkolunk.

Az interjúból amúgy az is kiderült, hogy Eminem nagyon jó viszonyt ápol lányával és gyakorlatilag mindenben támogatja őt.

(Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images)