Szívecskés maci miatt szereltettek kamerát Bangó Margit házára

Az énekesnő rendszeresen virágcsokrokat és apró ajándékokat kap egy ismeretlen férfitól.

Kamerarendszer őrzi Bangó Margit házát, mióta rendszeresen virágcsokrokat és apró ajándékokat kap egy ismeretlen férfitól. A 68 éves, Kossuth-díjas énekesnő unokája, Tinasorry! magazinnak beszélt arról, hogy mennyire féltik őt a hirtelen felbukkant lovagtól.

Pár hónappal ezelőtt arra lettünk figyelmesek, hogy nem telt el úgy nap a hétből, hogy ne kapott volna mama virágcsokrot vagy valami apró kis ajándékot ugyanattól a férfitól. Ekkor kezdtük el tudatosan figyelni, és bebizonyosodott a sejtésünk: egy férfi rajongótól érkeznek a virágok. Ez a férfi már jó ideje ellátogat a házához, és olyan tárgyakat is hagyott már a kapu előtt, mint egy szívecskés maci. Korábban is volt bajunk egy zaklatóval, még a kispesti háznál, de szerencsére egy idő után sikerült őt rajta kapnunk, és a lelkére tudtunk beszélni, hogy hagyjon fel ezzel a rajongási formával

– nyilatkozta a lapnak Tina, aki azt is elmondta, hogy kamerákat is felszereltek az udvarló miatt.

Ezek ártatlan ajándékok. Viszont az már nem lenne az, ha a mama egyedül jönne haza későn egy fellépéséről, és esetleg valaki várná őt a kapuban. Nagyon féltjük őt, és óvjuk, nehogy valami baja essen. Ezért is szereltettünk fel néhány biztonsági kamerát a házához, hogy az ilyen eseteknél lássuk, mi történik, ki a rajongó.

(Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

Címkék: bangó margit