Király Linda: A jelenlegi alakom csak átmeneti állapot

Úgy érzi, kezd megbékélni önmagával, ami szerinte szintén szükséges a fogyáshoz.

Király Lindát akkor ismerte meg az ország, amikor 53 kilós volt, azóta pedig mindenki azt kérdezi tőle, miért hízott meg, mikor fogy le, hogyan érzi magát a pluszkilókkal – írja a Blikk. A lap a Feel Soul Good eseményen járt, ahol Peller Mariann beszélgetett többek közt Király Lindával arról, hogy miként hatnak az ember lelkivilágára a felesleges kilók. Itt beszélt arról az énekesnő, hogy rengeteg fogyókúrás módszert kipróbált, de hosszútávon semmi nem hozott erdeményt.

Az, hogy hogyan érzem magam a bőrömben, nem a súlyomtól függ. Volt olyan időszak, amikor bár vékonyabb voltam, mégsem voltam magabiztos. A hízásomnak a fizikai okokon túl, lelki oka is van: korábban rengeteg bántás és csalódás ért, karrierem elején sokszor úgy éreztem, hogy a külsőmre figyeltek, ahelyett, hogy a hangommal és a mondanivalómmal foglalkoztak volna. Ahogy a testem jelezte, hogy valami nem stimmel, úgy indultam el egy belső, önismereti úton, és azáltal, hogy megismertem önmagam, és kiteljesedtem, végre a hangomra kezdtek figyelni

– mondta Király Linda, aki szerint nem csak életmódváltás, de az is szükséges a fogyáshoz, hogy rendben legyen a lelke. Ő pedig azt érzi, kezd megbékélni önmagával, ami miatt jelenlegi alakjára csak átmeneti állapotként tekint.

Kiemelt kép: TV2