Mindenki azt hitte az apukára, hogy egy perverz, mikor megnézte a saját lánya dekoltázsát, de kiderült, hogy a helyzet ennél jóval bonyolultabb

Nem kell rögtön felháborodni, semmi nem az, mint aminek látszik.

Semmi nem az, mint aminek elsőre látszik. Vagy mondhatnánk azt is, hogy soha nem szabad megítélni egy könyvet a borítója alapján. Még akkor sem ha az a borító, nos, nagyon mocskos.

Dom(Unique) Twitter-felhasználó megtréfálta kicsit a követőit, amikor feltöltötte a következő képet a közösségi oldalára.

A képen annyi látszik, hogy az utcán egy idős úr a lány dekoltázsát nézi, amire a twitterezők a szokásos tempóban reagáltak, csakhogy időközben kiderült, hogy

az idős úr, a fiatal lány édesapja.

A helyzet így már jóval ewwwwwbb lett, de akkor jött egy végső csavar.

Dom(Unique) végig tudta, hogy a mellette álldogáló bácsi az édesapja, sőt, azzal is tisztában volt, hogy nem a mellét nézte, hanem valószínűleg csak a távolba meredt. A lány ezt onnan tudja, mert az apja a fél szemére vak, így nem is tudott volna arra nézni, amerre nem is szabadott volna neki.

A modell azt mondta, hogy nagyon jót nevetett a reakciókon, az édesapja pedig megkapta a mindenkinek járó 15 perc hírnevet.

Rossz az, aki rosszra gondol.

Mirror