Dobj el mindent: van, aki vécét vett Glamour-kuponnal

Összegyűjtöttük a legextrémebb szerzeményeket.
Kapcsolódó cikkek

Pár éve még leginkább ruhákért, cipőkért, kiegészítőkért és sminkcuccokért taposták egymást az emberek a Glamour-napokon, az Instagram-hashtageket elnézve viszont változó trend figyelhető meg. Összeszedtük a 10 legkülönösebb Glamour-zsákmányt az Instagramról.

1. Építőanyag

Egyesek az arcukat alapozzák le, mások a fürdőszobát, a lényeg, hogy jó minőségű legyen a vakolat. Most még ráadásul kedvezményes is. A jó ajánlatokat sosem szabad kihagyni.

2. Plüss

Azon belül is egy jól megtermett darab, nem lehetett semmi hazavinni.

3. Tankönyv

Anatómiai atlasz. Tanulmányozását ajánlanánk sok fast fashion márka tervezőjének is, mert körbenézve a tavaszi ruhakínálatban megállapítható, hogy a kollekciók megálmodói nem mind láttak még emberi testet.

4. Fehérje

Nagyon sok fehérje. A fehérje nem olcsó, úgyhogy a szemfülesek lecsaptak a BioTech kuponra.

5. Betét

Bizonyára sokan vannak, akik a drogériás beszerzőkörútjukon néhány csomag egészségügyi betétet is bedobtak a kosarukba. Viszont nem mindenki pakolja fel Instagramra, hogy mit vett.

6. Energiaital

A Glamour-napok legnagyobb kockázata, hogy a kapott kedvezmény összege végül kevesebbre jön ki, mint amennyibe az újság került a kuponokkal. Valószínűleg az alábbi vásárlóval is ez történt.

;

7. Meki

Van, aki a különlegességre megy rá, míg mások bevált kedvenceiket szerzik meg olcsóbban. Az alábbi pár nem vágyott sokra, mekizett egy jót a Glamour-napok alkalmából.

8. Nagyon sok kozmetikum

Végülis most akciós, érdemes akár egy évre előre bevásárolni.

9. Hűtőfolyadék autóba

Bónusz manikűrfotóval. Ráadásul sikerült fagyállót venni nyárra. De legalább rószaszín.

10. WC

Abszolút kedvencünk a boldog vécétulajdonos posztja. Ennél kreatívabban nem is lehetett volna felhasználni a kuponokat.

Kiemelt kép: Instagram / @me_lilla

Címkék: glamour napokkupon