Törölték Kiss Ramóna Instagram-oldalát

Hackertámadás érte az RTL Klub műsorvezetőjét.

Tápai Szabina után hackertámadás érte Kiss Ramóna Instagram-oldalát is. Az RTL Klub műsorvezetője új instagramján írta meg, hogy tegnap ismeretlenek teljesen letörölték a 160 ezer követővel rendelkező oldalt.

Tegnap délután posztolni szerettem volna az Instagram profilomon, de többszöri próbálkozás ellenére is kidobott a rendszer. Mivel biztos voltam a jelszavamban, így tudtam, hogy nagy a baj. Egyik percről a másikra tudatosult bennem, hogy feltörték a profilomat és mindent töröltek. Tudom, hogy ez “csak” egy internetes felület, de közszereplőként ez egy fontos, hosszú évek munkájával felépített közösségi platform, ahol a több mint 160 ezer követőmmel tudtam kommunikálni.. Nyilván egyik percről a másikra nem lehet visszaállítani a oldalt, de bízom abban, hogy továbbra is Velem lesztek és végigkíséritek az életem fontosabb történéseit

– írja Kiss Ramóna, aki rajongói figyelmét is felhívta a veszélyre.

Eljegyezték Kiss Ramónát
Mutatjuk, milyen gyűrűt kapott.

Ezzel a poszttal arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy kiemelten fontos kell, hogy legyen a Ti adataitok védelme is, és hogy egy pillanat alatt tűnhet el minden ha nem megfelelő módon biztosítjátok az oldalatok, profilotok biztonságát.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Címkék: kiss ramóna