Négy éve húzódik Tommyboy válása

Lassan hosszabb ideje tart a válása, mint ameddig a házassága tartott.

Az egykori VV-s közel hat éves házassága menthetetlenül megromlott, a hivatalos válóper 2014-ben megkezdődött, de a felek még mindig nem egyeznek. Könyves Tamás “Tommyboy” és felesége, Könyves Anett között az anyagiakon megy a vita.

A legutóbbi tárgyalás nemrég volt, már jobban viselem, mint az elején. Amikor még tapasztalatlanabb voltam, mindig gyomorgörccsel mentem a bíróságra! Azóta szerencsére ez megszűnt, és egyre bizakodóbban veszek részt a tárgyalásokon. Szerintem nem létezik olyan válóper, ahol ne tudnának a felek, természetesen a bíróság segítségével és az ügyvédeink támogatásával valamiféle közös nevezőre jutni. Azért vagyok optimista, mert tárgyalásról tárgyalásra ehhez közelítünk

– mondta a Borsnak Tom­myboy, aki azóta állítólag megtalálta a számítását: marketinges lett egy pizzás cégnél, és a magánélete is rendeződött.

Könyves Tamásnak a korábban erotikus filmekben is szereplő táncoslánnyal a hat év alatt megszerzett közös vagyon elosztásában kell továbbra is megegyeznie. A szakítás után Anett azt állította, férjének sok pénzt küldött haza euróban, Tommyboy viszont azért volt dühös, mert szerinte Anett megcsalta őt.

(Kiemelt kép: TV2)