Piacon vett ruhát hord Tóth Gabi

Teljesen máshogy néz ki az énekesnő ruhatára, mint elsőre gondolnánk.

Sokan dívaként tekintenek Tóth Gabira, pedig magát még mindig egyszerű lánynak tartja, aki sikeres előadóként egyáltalán nem szégyelli, hogy a drága divatboltok helyett a piacokon is szívesen vásárol. A kedvenc ruhadarabja is onnan van, amit néhány napja osztott meg az Instagram-oldalán.

Tavaly a családommal Horvátországban nyaraltunk, és egy ottani piacon találtam ezt a ruhát, azóta is imádom. Szerintem jó helyeken, tök jó darabokat lehet találni, és nem kell, hogy az ember csilliárdokat költsön hozzá

– mondta Tóth Gabi a Borsnak, aki a mai napig egy egyszerű tapolcai lánynak tartja magát.

Én mindig hangsúlyozom, hogy az lesz hiteles előadó, aki nem felejti el, hogy honnan jött. Hiába a menő ruhák, sminkek, drága ékszerek a színpadon vagy a tévében, az sokszor csak egy kép, egy jelmez, ami nem mosódhat össze az ember valódi énjével, igazi személyiségével. Persze, nekem is vannak drága ruháim, de valahogy a természetes dolgokat jobban kedvelem. Nem rohangálok kiló sminkkel sem, ha nem muszáj. A gardróbom pedig olyan darabokkal van teli, amiken magyar, balkán vagy népművészeti elemek jelennek meg.

(Kiemelt kép: 24.hu / Bielik István)

Címkék: tóth gabi