Baukó Éva: Nem vagyok buta és jól nézek ki

Szerinte az emberek betették őt a züllött, alkoholista botrányhős nőszemély kategóriájába, holott ennek nincs köze a valósághoz.
Kapcsolódó cikkek

Pontosan egy hónapja derült ki, hogy Baukó Éva szerelmes, ám a kapcsolatnak a napokban vége is lett.

Több hónapon keresztül próbáltuk működtetni, ezért is nagyon rossz érzés, hogy nem sikerült. Annak is köze van a sikertelen kapcsolataimhoz, hogy ismert vagyok és ezért nem is mernek soha felvállalni engem. Meg is vagyok ijedve, hát nekem tényleg nem lesz soha normális párkapcsolatom. Az emberek betettek a züllött, alkoholista botrányhős nőszemély kategóriájába, holott ennek az imidzsnek köze nincs ahhoz, aki valójában vagyok. Vicces vagyok, nem vagyok buta, és jól nézek ki, vagyis nem hiszem, hogy csak velem lenne a probléma. Sokan mondták, hogy álljak le én is egy pénzes pasival, mint oly sokan, és szüljek neki egy gyereket, de én nem tudok olyan férfival együtt lenni, akihez nem vonzódom szexuálisan

– mondta a Borsnak Baukó, aki szeretné, ha a média teret adna neki, hogy bemutassa igazi önmagát.

Sajnálom, hogy nem volt olyan műsor, ahol az igazi Baukó Évát meg tudtam volna mutatni, valószínűleg a tévések sem tudnak mit kezdeni azzal, aki már nem botrányhős és nem iszik, mégis nagyszájú és mindenről tud véleményt alkotni. Pedig szívesen szerepelnék komolyabb műsorokban, vagy akár A Nagy Duettben is.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Címkék: baukó éva