Kiss Ramóna hozzászokott, hogy bántják

Szerinte napi szappanoperás szereplése, Szentmihályi Zsófi karaktere ugyanúgy áldás is, mint átok. 

Az RTL Klub maximális bizalmat és több műsort is megszavazott Kiss Ramónának, így tavaly ő lett az a tévés, akit a legtöbben láttak. Ám a Barátok köztből megismert lány műsorvezetőként már nem jön be mindenkinek, sokszor a kommentelők kereszttüzébe került.

 Amikor a Barátok közt­nek vége lett, és az RTL Klub megtisztelt azzal, hogy én moderálhattam az X-Faktort, még én sem gondoltam, hogy végül ennyi feladatot kapok. Mindegyik másért volt megtisztelő, a Celeb vagyok például azért különösen, mert a humoros oldalamat is megmutathattam. A bántásokra viszont fel voltam készülve, volt 16 évem a sorozatban, amíg megszokhattam

– mondta a Borsnak Kiss Ramóna, aki szerint a napi szappanoperás szereplése, Szentmihályi Zsófi karaktere ugyanúgy áldás is, mint átok.

16 évig Szentmihályi Zsófiként láttak a nézők, ami ugyan egy felvett szerep, színészi feladat, mégis sokak fejében a mai napig úgy élek, mint Zsófi, vele azonosítanak. Az utcán is így szólítanak sokan. Az X-Faktorban azonban meg kellett ismerniük az igazi Kiss Ramónát. Pár hónap, maximum pár év és megszoknak a nézők.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Címkék: kiss ramóna