Kaszás Géza házasságából hiányoztak a közös élmények

Szerencsére a problémát hamar felismerték feleségével és ma már tesznek azért, hogy ez ne így legyen.

Kaszás Géza a FEM3 Café stúdiójában járt, ahol többek között arról is mesélt, hogy volt olyan időszak, amikor feleségével kevesebb idejük maradt egymásra, de mára már rájöttek, hogy ezt miképp tudják elkerülni. A színész úgy érzi, hogy a gyermeknevelés, a családfenntartás és egyéb munkák sajnos egy idő után elég öncélúak lettek házasságában.

Mind a ketten a magunk dolgát hajtottuk keményen és a gyerek a főszereplő – ráadásul kettő van, két külön egyéniség – és egy kicsit úgy az embert elviszik ezek a dolgok, tehát olyan értelemben viszik el, hogy rájuk van idő, meg mindenre van idő, kivéve arra, ami közös és a miénk. Mi elkezdtük erről beszélgetni, hogy hiányoznak a közös élmények

– mesélte a műsorban Kaszás, aki azt is elárulta, szerencsére feleségével hamar a problémát, azért ma már rendszeresen tesznek azért, hogy legyen idejük egymásra is:

Negyedévente biztos, hogy le kell le kell lépni, az tuti. El kell menni, sőt azt mondom, hogy negyedévente el kell menni egy olyan buliba, ahol nincsenek ott a gyereke.

(Kiemelt kép: FEM3 Café)