Kiderült a Skittles golyók szörnyű titka

A pirosat szereted de a sárgát gyűlölöd? Akkor van egy hírünk, amitől össze fogsz omlani.

Nincs olyan ember a földön, akit ne rázna meg a csalódás. Mert valósággal szétszed és megsemmisít az a mindenre rátelepedő görcsös érzés, amikor végül nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt vártad, tervezted, szeretted volna. Feltehetek egy kérdést? Emlékszel még, milyen volt, amikor kiderült,

Szörnyű sebek, amit csak az idő és az új tapasztalások gyógyíthatnak be.

Valami hasonló lelki traumát él most át az emberek jó része a Skittles kapcsán. Aki esetleg nem tudná: a Skittles olyasmi, mint az M&M’s, csak más állagú és gyümölcsös ízesítésű. Sokan eddig azt gondolták, hogy a Skittles golyói más és más ízűek, ám most kiderült, hogy a világ jó része eddig becsapva élt.

A Skittles golyói ugyanis egytől egyig pontosan ugyanolyan ízűek.

A cukros gyümölcsös bogyókat csak az agyunk gondolja másnak, nagyban köszönhető ez a különböző színeknek és nem utolsósorban az aromáknak, amelyek színenként szintén eltérőek. Az így kapott illúzió szinte félelmetes, már-már scifi-szerű. Ezután méltán vetődhet fel a kérdés, hogy milyen ételeknek lehet még valójában ugyanolyan az ízük? És egyáltalán ki dönti el, hogy minek milyen íze legyen? Játszik velünk az élelmiszeripar?!

Megannyi kérdés, amire kommentben válaszolhattok!

Borítókép: Thinkstock

Forrás: Munchies