Luxus Vivien szerint egy jó szilveszteri bulit nem lehet megúszni 10 millió forint alatt

A várandós luxusfeleség Dubajban szerette volna zárni a 2017-es évet.
Kapcsolódó cikkek

A második gyermekével várandós luxusfeleség december elején még a Maldív-szigeteken pihent, a szilvesztert pedig Dubajban szerette volna ünnepelni. Erről azonban most le kell mondania Luxus Viviennek.

Sajnos nem jutunk már el az idén Dubajba, januárban az egyik barátnőmmel utazunk majd pótszilveszterezni, vásárolgatni. Ugyan idén itthon maradunk, Nyíregyházán ünneplünk a szűk baráti körrel, de hagyományosan utazni szoktam ilyenkor. Voltam már barátokkal síelni, de a legjobb bulik Miamiban és Dubajban voltak

– kezdte a Blikknek Luxus Vivien, aki azt is elárulta, hogy mennyibe kerül egy-egy évbúcsúztató buli, ha a kedvenc helyein akar ünnepelni.

Amerikában egy tengerparti hotelben szilvesztereztem, igazi VIP-buli volt, sztárfellépőkkel, egész más, mint egy itthoni parti. Az ötcsillagos hotelben rendezett bulit nem lehetett megúszni 10 millió forint alatt.

Az 5 hónapos terhes Luxus Vivien extrém fürdőruhában villantott
A luxusfeleség még mindig a Maldív-szigeteken sütteti magát.

Dubajban sem ússza meg kevesebből.

Nem olcsó ott szilveszterezni, egyes hotelekben és éttermekben 8-9 fogásos gourmet vacsorát kínálnak, innen mennek át a fiatalok partihelyekre, ahol mindig sztár-DJ vagy -fellépő gondoskodik a hangulatról. A Cavalli Clubban – ha nincs szilveszter vagy karácsony – akkor is 5 millió forintból jön ki az asztalfoglalás, amiben kétfős vacsora és néhány ital van benne. A koktélok 30 ezer forintba kerülnek.

Kiemelt kép: Instagram