Miért barátkozik Berki Krisztián egy volt bűnözővel?

Berki szerint a rosszarcú kommentek az őgazdasági felmérésemben csak kerekítési hibák.

Múlt szombaton, egy hónapnyi versengés után véget ért az Ázsia Expressz. A műsort Ambrus Attila és Berki Kriszitán nyerte. A két szereplő a műsor után is jó barátságban maradt, de ennek nem mindenki örül.

A Viszkist már az Ázsia Expressz alatt is rengetegen támadták amiatt, hogy pont Berkivel mutatkozik, de az, hogy a műsor után is jóban maradtak, még inkább kiverte a biztosítékot néhány kedvelőjénél.

Talán az az üzenete ennek az egésznek, hogy Berki is olyan ember, akiről rengeteg negatí­vu­mot lehet hallani, és nem le­het csak úgy szó nélkül elmenni mellette. Ő is megosztó személyiség, és ezért egymást is tudjuk erősíteni. Persze a sok gyűlölködőről Berki is tehet, mert ő belement ebbe a szerepbe, de nyilván ennek is megvan az oka. Az biztos, hogy Ázsiában mindent teljes mellszélességgel csináltunk együtt, kőkemény élethelyzeteket tudtunk em­berként megoldani, és ez összekötött minket

– mondta a Borsnak Ambrus Attila.

Berki Krisztián is kap beszólásokat azért, mert a Viszkissel barátkozik. A TV2-s sajátosan reagált a témára:

Én is kaptam kritikákat, hogy miért állok össze egy volt bűnözővel. Nekem viszont Ambrus a barátom lett, ott lehettem vele az 50. születésnapján, januárban ő jön majd velem Szombathelyre, egy kosárlabdameccsre. December 30-án pedig családostól vendégül lát minket az otthonában egy malacsütésre. (…) Tudom, a buta emberek távolról, a klaviatúra messzeségéből gyökérnek hívják Berkit, az okosak viszont tanácsért. Ezek a rosszarcú kommentek az én gazdasági felmérésemben kerekítési hibák, de megtisztel, hogy követnek és van véleményük. Csak nehogy a véleményük megváltozzon.