Ördög Nóráék elérkeztek a mélypontra

Férje legszívesebben hazautazott volna Ázsiából.

Mint ahogy már korábban mi is beszámoltunk róla, Ördög Nóra és férje, Nánási Pál az Ázsia Expressz forgatása alatt videóblogolásba kezdtek, amely családjuk útját kíséri végig a kontinensen keresztül.

Ördög Nóráék utazása jobban sikerült, mint az Ázsia Expressz
A Nánási-család lehet, hogy az unalmasra sikerült Ázsia Expressz miatt vlogol, de jól teszik. Legalább látunk valamit Ázsiából is.

Azt azért kijelenthetjük, hogy két kisgyerekkel, 1 hónapos rohamtempóban négy országot bejárni, valószínűleg nagyon megterhelő lehet. A Nánási család Vietnamban ért a mélypontra, amelyről a legújabb, tizennegyedik videójukban meséltek.

Azt hiszem, hogy az utazás során most eljött az első mélypont. Eléggé nem gyerekbarát ez ami itt most történik

– meséli a videóban a műsorvezető, akinek férje ugyanezt érzi.

A vietnami szakasz alatt a stábnak és így a családnak is, nagyon hosszú utakat kellett megtennie, leginkább szerpentines, hegyi utakon, amelyek nem kötötték le a gyerekek figyelmét. A folyamatosan forgató műsorvezető miatt, a gyerekekre fotóművész férje figyelt.

Nóri borzalmasan sokat forgatott és én magam pedig, teljesen átmentem apuka üzemmódba, ami egyébként csodálatos, csak itt Vietnamban eggyel bonyolultabb

– mesélte a videóban Nánási, aki legszívesebben hazautazott volna a Ázsiából.

Mivel a felvételeket még májusban rögzítette a pár, így kijelenthető, hogy a mélypontból – szerencsére – sikerült kilábalnia a családnak.

(Kiemelt kép: TV2)