Rubint Réka: Édesanyám volt, aki jobban sérült

Csodálatos dolognak tartja, hogy szülei újra meg tudtak nyílni egymás előtt.

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Rubint Rékának sikerült kibékítenie 16 éve elvált szüleit, amiről ma a Mokka adásában mesélt.

Rubint Réka újra összehozta 16 éve elvált szüleit
Együtt mentek az alakreform táborba.

A szülők harminchárom évig éltek házasságban, így Schobert Norbert felesége úgy érzi, hogy gyakorlatilag onnan tudták folytatni kapcsolatukat, ahol abbahagyták évekkel ezelőtt.

Nagyon jó látni azt, hogy a múltbeli dolgokról sztorizgatnak

– mesélte Rubint a műsorban, aki azt is hozzátette, hogy szülei közel laknak egymáshoz, így szerencsére van arra lehetőségük, hogy randizzanak.

Szülei már a karácsonyt is együtt tervezik, ami Rubint Réka szerint fantasztikus dolog, hiszen ez azt mutatja, hogy szülei képesek voltak újra megnyílni egymás előtt.

Édesanyám volt, aki jobban sérült, hiszen ő lett elhagyva és csodálatos dolog, hogy az édesanyám meg tudott bocsátani, az édesapám meg tudja azt mondani, hogy “Valahol hibáztam, de képes vagyok még hetven évesen is váltani”

– mesélte a műsorban a híresség, aki azt is hozzátette, hogy ő annak is örült volna, ha szülei külön-külön is boldogak tudtak volna lenni, de nem ez így történt.

 

(Kiemelt kép: Viasat3)

Címkék: rubint rékamokka