Kelemen Anna: Főzni csak platformos cipőben lehet

Kelemen Anna újabb videót tett közzé Youtube-on, melyben megmutatja értékes cipő- és táskagyűjteményét.
Kapcsolódó cikkek

A táskák bemutatásánál elmondja, hogy a Szulejmán sorozat főhősnőjén tudná elképzelni ezeket a kiegészítőket, míg a laptáskák semmire nem jók, kutyasétáltatáshoz szokta használni őket, csak most épp nincs kutyája. Egy nagyobb méretű táskát így jellemez:

Nyilván ilyet csak kapni szabad, mert nagyon-nagyon drága. Senki ne vegyen ilyet a saját pénzén. Egy egész edzőcucc beleférne, ha járnék edzeni.

Majd áttér a platformos cipőkre, és a platform evolóciójáról beszél.

Állíthatom mindenféle szerénység nélkül, hogy a platformos lányok kasztjának az alapítója én vagyok, illetve ennek az iskolának az igazgatója.

Ezek a cipők alapvetően az élet minden területén használhatók, egy igazi platformos lány strandra is ilyen cipőben megy, és azon a ponton veszi le, amikor a víz még nem éri a lábát, de a talajt sem kell a talpával érintenie, hisz ez nem az az osztály.

A platformos lányok alapszabálya, hogy mindent platformban csinálunk, ez nem alkalmi, abban sétáltatunk kutyát, abban főzünk, nyilvánvaló, hogy az ágyban is platformos cipőt használunk. A mindennapok része, az itthoni papucsom is egy platform papucs.

 

Kiemelt kép: FEM3

Címkék: kelemen anna