Kim Kardashiannal készített interjút Jennifer Lawrence

Kardashian szerint ettől jobb már nem lesz.

Jimmy Kimmel vendégei voltak csütörtök este Jennifer Lawrence és Kim Kardashian, akik közül előbbi lehetőséget kapott arra, hogy interjút készítsen a leghíresebb Kardashian nővérrel.

Jennifer Lawrence-t arra kényszerítették, hogy álljon meztelenül egy sorba öt másik nővel együtt
Azt tanácsolták neki, használja saját meztelen képét, hogy megfelelően lefogyjon.

A két híresség interjújából kiderült, hogy egy New York-i hotelben találkoztak először, ahol Lawrence Kardashian után kiabálta, hogy mennyire szereti a celeb családjáról szóló show-t.

Gondolod, hogy meg tudnád hackelni Turmp Twitter-fiókját, vagy esetleg meg tudnál állítani egy háborút? Ha megmenthetnéd a világot, kivel feküdnél le inkább: Donald Trumppal, vagy Kim Jong-Unnal?

– tette fel kérdéseit Lawrence, aki többek között érdeklődött még Kardashian családjáról is, illetve arról, hogy mit gondol O. J. Simpsonról.

Azt hiszem Khloé, mert azt érzem megölne

– válaszolta arra a kérdésre Kardashian, hogy kit ölne meg utoljára családjából, ha egy lakatlan sivatagos szigeten találnák magukat. A válasz további részérből azt is megtudhatjuk, hogy testvérei közül jelenleg Khloéval ápolja a legjobb viszonyt.

Kim és Kourtney Kardashian megnyerték az idei Halloweent
Madonnának és Michael Jacksonnak öltöztek.

Arra a kérdésre, hogy találkozott-e az októberben szabadult O.J. Simpsonnal az utóbbi időben, Kardashian nemleges választ adott.

Nem, nem beszéltünk évek óta. Azt hiszem, legalább egy évtizede láttam őt utoljára egy klubban, Maimiban. Nagyon tisztelem a gyerekeit. Nagyon nehéz lehet nekik

– mesélte a híresség Lawrence-nek.

A két híresség annyira jól érezte magát az interjú alatt, hogy Kardashian még egy bejegyzést is csinált az eseményről Twitteren.

 

Ettől jobb nem lesz

– írta a bejegyzés alatt Kardashian.

(Kiemelt kép: Instagram)