Oroszlán Szonja is megszólalt Marton László ügyével kapcsolatban

Ő soha, semmilyen "üzenetet" nem kapott a rendezőtől.

Oroszlán Szonja most először szólalt meg komolyabb témában az interneten keresztül. Facebook-oldalon tett közzé egy bejegyzést, amiben leírja véleményét az elmúlt hetekben kirobbant szexuális visszaéléssel kapcsolatos botrányokról.

 

A 40 éves színésznőt karrierje során soha nem zaklatták szexuálisan, mivel úgy érzi, hogy mindig is tudta kezelni a helyzetet.

Végtelenül egyszerű. Ha egy férfi tiszteletlenül közeledik és elkezdi a nyomulós dumát, ott kell hagyni, ahol van. A férfiak mondanak dolgokat, de nem kell meghallani. Bólogatni kell, hogy jólvan, hallom, amit mondasz, de nem hallom meg. Az ember elmegy a helyszínről, befejezi a beszélgetést. “Mert ez nem tetszik”

– olvasható a színésznő bejegyzésében, aki azt is hozzáteszi, hogy a színházi élet pont arról szól, hogy néha azt kell adnod, ami valójában nem is te vagy.

Újabb áldozat tálalt ki Marton Lászlóról
A rendező a kilencvenes években irodájában szorította falhoz a fiatal nőt a történet szerint.

Bejegyzésében Marton Lászlóról is említést tesz:

Dolgoztam Marton Lászlóval, négy éven keresztül. Egyetlen, harmadéves “zenés osztályos”-ként odavett a Vígbe gyakorlatra. Többször ültem mellette a nézőtéren, voltam az irodájában négyszemközt vele, szakmáról beszélgetve. Soha, semmilyen “üzenetet” nem küldött felém, amitől rosszul éreztem volna magam, mint nő, egy férfi társaságában.

Oroszlán azt is leírja, hogy a most divatos női emancipáció miatt a nők legnagyobb többsége meg van sértődve a férfiakra, de szerinte a nőket csak önmagunkba vetett hitük teheti erősebbé, és nem a férfiak ellen irányuló lázadás.

Igenis tehetünk róla, ha egy férfi félreért minket

– zárja le végül gondolatait a színésznő.

(Kiemelt kép:Czimbal Gyula/MTI)