3 műtét után esett teherbe Kapócs Zsóka

Elképesztő, hat éve tartó küzdelem árán lesz végre anya Kapócs Zsóka.
Kapcsolódó cikkek

Kapócs Zsóka néhány hete jelentette be, hogy babát vár, de az csak most derült ki, hogy milyen küzdelem árán lett kismama a modell-műsorvezető.

Hat éve tartó kálváriáját most mesélte el a Borsnak. 31 éves korában derült ki, hogy endometrózisa van, mely egy csúnya nőgyógyászati betegség. Műtéten kellett átesnie, majd fogamzásgátlót szednie, ezért esélytelen volt, hogy teherbe esik.

A műtét mellett az endometriózis kezelésére fogamzásgátlót kell szedni, szünet nélkül, hogy ne menstruálj. Így nem lehet teherbe esni. De nem érdekelt, abbahagytam. Mégsem jött a baba sem természetesen, sem lombikkal. Ki tudja, hogy mióta „ette” már az endometriózis a petesejtjeimet. A műtét során az elhalt részeket kivágják, és bizony áldozatul esnek a jók is. Néha alig marad, ahogy nekem is.

Már majdnem feladta, és örökbefogadáson gondolkozott, mikor eljutott dr. Vereczkey Attilához, aki a lombikprogram lehetőségével új reményt adott Zsókának. Jelenleg terhességé félidejénél jár, és csodaként tekint hamarosan érkező jövevényére.

Kiemelt kép: instagram/@kapocszsoka