Brad Pitt 12 év után végre elnézést kért Jennifer Anistontól

Igen, azért, mert 2004-ben elhagyta Angelina Jolie-ért.

Ha igaz, amit az In Touch Weekly ír, akkor végre megtörtént az, aminek már nagyon ideje volt.

Ha esetleg már elfelejtette volna ezt a nagyon is Hollywoodba illő szerelmi drámát, röviden összefoglaljuk, mi történt: a fél világ szerelmes volt a Jóbarátok sztárjába, Jennifer Anistonba, a világ másik fele meg Brad Pittbe, és ez a két csodaszép ember meg egymásba. Össze is házasodtak, de a gyerek nem jött össze, pedig szerették volna. Ekkor (2004-et írunk) jött a képbe a szintén csodaszép, ám veszélyesnek tartott Angelina Jolie, akivel Pitt közösen forgatta az egyébként pocsék, Mr. és Mrs. Smith című filmet. Jolie-nak ekkor már volt egy örökbefogadott gyereke, Maddox, aki nagyon össze is barátkozott Pitt-tel – utóbbi Jolie-val is nagyon összebarátkozott, olyannyira, hogy össze is feküdt vele, pedig még Aniston volt a felesége.

Ez utóbbi dolgot egyébként nagyon sokáig tagadták mindketten, de végül bevallották.

Most újabb fordulat az ügyben, hogy Pitt – aki nemrégiben beszélt nyíltan arról, hogy többek közt az alkohol tette tönkre Jolie-val kötött házasságát – elnézést kért a történtekért Anistontól.

Lehet, hogy mégsem válik Angelina Jolie és Brad Pitt?
Állítólag maga Jolie állította le a válást, miután Pitt jó útra tért.

Kérdés, hogy ez vajon tényleg csak most történt-e meg, hiszen a válás után is jóban maradtak, erről mindketten többször is nyilatkoztak.

Mindenesetre megint Jennifer Aniston lesz a sztori vesztese, mert nem győzi hangsúlyozni, hogy iszonyúan unja, hogy még mindig egy több mint 10 éve történt dologról kérdezgetik az újságírók.

Címlapfotó: James Quinton/WireImage