Elosztották Klapka György vagyonát

Állítólag nem tartották be az Aranyember végakaratát a családtagok.

Januárban, néhány nappal 88. születésnapja után halt meg Klapka György legendás üzletember és koreográfus.

Több mint fél évig tartott, amíg eredményhez vezettek az Aranyember hagyatéki tárgyalásai. A hatalmas vagyonának elosztása a Blikk információi szerint a napokban megtörtént, de nem úgy, ahogy azt Klapka szerette volna.

Az, hogy pontosan ki mit kapott a hatalmas vagyonból, egyelőre nem tudni, de egy biztos: az özvegy, Marika, Klapka négy, Mary Zsuzsitól született gyereke: Nicol, Christian, Dennis és Sandy, valamint a Koltai Maritól született legidősebb gyerek, György nem tartották be a januárban elhunyt üzletember kívánságát. Akaratát örökösei írták felül azzal, hogy megegyeztek a hagyatékáról.

Korábban arról számoltunk be, hogy a végrendeletből kizárt ifj. Klapka György is kap az örökségből, méghozzá a Vámház körúti lakást. A négy testvér – akiknek Mary Zsuzsi volt az édesanyjuk – Nicol, Chris­tian, Dennis és Sandy, valamint az özvegy pedig egyenlő részben osztoznak.

A Blikk szerint az özvegy az első tárgyaláson március végén még a négy gyerekkel közösen képviselte az érdekeit, a későbbiek folyamán azonban külön ügyvédet fogadott, aki jobb feltételeket harcolt ki neki, mint arra korábban számítani lehetett.

Címkék: klapka györgy