Pásztor Anna berágott a koncerten mobilozókra, szó szerint

Egy Anna and the Barbies koncerten ősbűn telózni, ezt egy rajongó is megtanulhatta. Kárpótolhatják összerágcsált telefonjáért.
Kapcsolódó cikkek

Van egy Anna and the Barbies nevű zenekar Magyarországon, aminek a karcos hangú Pásztor Anna az énekesnője, frontembere, őket sokan szeretik. Van sok koncertre járó ember, akik imádják mobiljukkal megörökíteni a fellépéseket, videóznak, fotóznak vagy csak megírják a haveroknak, hogy jó a bulika, érdemes eljönni.

A két halmaz találkozása elég robbanásveszélyes, ez derült ki az Anna and the Barbies Facebook-oldaláról, ahol Pásztor azért magyarázkodik, mert egy koncerten bepöccent a mobilozókra, és egy elsősoros csápoló telefonját elrágcsálta. Ezért elnézést is kért, sőt felajánlott egy-két nehezen konkretizálható dolgot:

Keressük azt rendkívül szimpatikus fiatalembert, akinek koncert közben szilánkosra sikerült rágcsálnom a telóját…egy gellert kapott önvédelmi reakció keretein belül….Kárpótolnánk jóféle életszagú muzsikával, és valódi emberi interakciókkal cserébe az okozott károkèrt.

A zenekar amúgy akciót hirdet, mert Pásztor unja az okostelefonok látványát a koncertjein. Az augusztus 1-4-ig tartandó Woodstock az Ugaron nevű fesztiváljukon aki leadja nyolc órára a készülékét, az ölelés- és puszikupont kap. A szerencsétlenül járt, de a fotók alapján Pásztortól elalélt urat pedig keresik.

Kiemelt kép: MTI/Marjai János