Dér Heni új tehetségeket kutat fel

Az énekesnő saját menedzsmentcéget és lemezkiadót alapított.
Kapcsolódó cikkek

Sőt, az egykori megasztáros énekesnő fellépései mellett saját csapatával menedzsmentcéget és lemezkiadót is alapított. Mindez pedig a Blikkből derül ki, ahol a korábban a Sugarloaf énekesnőjeként is ismert Dér Heni sokrétű elfoglaltságairól és terveiről mesélt.

“Régóta terveztem, hogy valamilyen formában intézményesítsem azt a dolgot, amelyben a mindennapjaimat élem. 2006 óta tanítok énekeseket, de szerettem volna továbblépni. Ezért alapítottuk meg a céget, így az énekiskolai háttérrel együtt már el is tudunk indítani előadókat úgy, hogy komplett menedzsment lesz mögöttük, koncertszervezéssel, lemezkiadással, videóklipekkel. Sok dolgot tanultam meg a saját bőrömön, amit át tudok adni a jövő sztárjainak. Az iskolában tanulnak hangképzést, mozgást, van hangszeres oktatás is, ösztönözve őket arra, hogy saját dalokat írjanak. Emellett pedig arra is megtanítjuk őket, miként igazodjanak el a világban, hogyan beszéljenek a sajtóval. Az igazán tehetségeseknek pedig lemezszerződést kínálunk”– mesélte az énekesnő, aki nem hisz abban, hogy már a tinik között kellene keresni a jövő popsztárjait.

Vallom, hogy ez nem való tizenéveseknek! Kell, hogy tapasztalatot gyűjtsön és felnőtté váljon valaki, mielőtt előadóvá válik.”