Kulcsár Edina rendőrt hívott, miután nekiment egy másik autónak

A modell méregdrága szponzorautója máris megrongálódott.
Kapcsolódó cikkek

Az egykori szépségkirálynő nemrég kapott egy méregdrága luxusautót egyik szponzorától, amivel már többször elbüszkélkedett, most mégis bosszankodhat miatta. Kulcsár Edina ugyanis a múlt héten csúnyán meghúzta a kocsi oldalát. A modell egy parkoló autó ajtaját kapta el, a másik sofőrrel azonban nem sikerült egyezségre jutnia, így rendőrt hívtak a helyszínre.

Kulcsár Edina: Stramm csaj vagyok, nem nyafka plázacica
Az egykori szépségkirálynő párjával együtt vállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityjét.

Egy rendezvényre tartottam a dédnagymamámmal, amikor a kanyarodósávban, egy tilosban parkoló autónak kicsapódott az ajtaja. Időm sem volt arra, hogy felfogjam, mi történik. Gyönyö­rűen végighúzta az ajtó a kocsim oldalát. Kiszálltam, hogy tisztázzuk a körülményeket, ám meglepetésre az autóban ülő úriember állította, hogy én mentem neki és én tettem tönkre a kocsiját. Azonnal láttam, semmi értelme vitába szállni, ezért rendőröket hívtam, akik nekem adtak igazat

– mesélte a Blikknek Kulcsár, aki bízik benne, hogy a biztosító hamarosan rendezi a kárt.

Egyelőre még nem rendeztük a károkat, de remélem, néhány héten belül megoldódik az ügy. Szerencsére nem esett semmi komoly bajunk, de úgy tűnik, már nemcsak a forgalomban lévő, de a parkoló autókra is figyelni kell!

Címkék: kulcsár edina