Jóérzésű ember nem viccelődik azzal, hogy vele csalták meg Beyoncét

Mit képzel magáról az ilyen? Ez nem játék.
Kapcsolódó cikkek

Better call Becky with the good hair.

Azaz jobb, ha felhívod Beckyt, a széphajút. Ezt a sort még tavaly áprilisban énekelte Beyoncé az HBO-n kijött Lemonade-ben. Arra utalt, hogy Jay Z korábban megcsalhatta. A rajongóknak, vagyis a Beyhive-oknak nem kellett sok idő, hogy arra jussanak, egy celeb divattervező, Rachel Roy a fényes hajú szerető. Biztosra nem vehetjük, azóta viszont nem került elő újabb név. Eddig. Kanye West exe, a Kardashianok egyik ősellensége, Blac Chyna legjobb barátnője, az exsztripper, a nők jogaiért ribisétát rendező Amber Rose ugyanis lavinát indított el, hogy bizony

ő Becky, a rövid hajú. hesteg nemsajnálom.

– írta Twitteren.

Nem sokkal a tweet előtt egyébként az egyetlen fiú-Kardashian gyereke anyjának exbarátját – akinek Blac Chyna szintén szült egy gyereket –, Tygát szedte elő. A rapper korábban a Kylie Jennerrel is járt, de ez másik történet. Szóval, ha még tudja követni, Amber Rose Tygának szólt be, hogy mindig is szar volt a zenéje, de mióta szakított Blac Chynával, még szarabb.


Na, de ebbe nem menjünk bele, a lényeg úgyis Beyoncé. Most hagyjuk, hogy mióta és miért egy rakás szemét Tyga zenéje. A Beyhive-ok, azaz az énekesnő legelkötelezettebb rajongói fellázadtak Rose ellen. Ilyet nem írunk. Volt, aki melegen ajánlotta Amber Rose-nak, hogy ez az egész egy hack legyen, különben nincs bocsánat.

Vond vissza, vagy jönnek a méhek!

Rose visszatáncolt (vagy tényleg feltörték a fiókját), és bedobta a hack-kártyát. Egy Instagram posztban mondta, hogy bocsi, de valaki más gerjesztette haragra a Beyoncé-hívőket. Charlamagne rapper azért hozzátette, hogy Tyga számai ettől még gagyik. Hogy most megbocsájtják-e Rose hackelt vagy nem hackelt tweetjét az majd kiderül, de nem ez volt a celeb első harca Beyoncé-val. Nem tetszik neki, hogy a közönség mindent elnéz az énekesnőnek a tehetsége miatt.

Mind szeretjük Beyoncét, de a színpadon félpucér, és állandóan twerkel. Az emberek pedig azzal jönnek, hogy ‘ó, ő tehetséges, megteheti. Nekünk nincs akkora tehetségünk, mint Beyoncénak, vagyis volt szexmunkásként kritizálnak bennünket. Pedig a nap végén mindannyian csak nők vagyunk, és támogatnunk kéne egymást. Senki sem jobb a másiknál, egyformák vagyunk.

– nyilatkozta korábban Amber Rose a Daily Beastnek.


Ítélet még a hónapban várható.

(Borítókép: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)