V-Tech Kefírnek állítólag az a Michelin-csillagos séf főzött, akihez Orbán Viktor is jár Brüsszelben

Hajdú Péternél derült ki a közös pont. Thaiföldön találkoztak az olasz szakáccsal, aki rögtön emlékezett, hogy már főzött Orbánnak is.
Kapcsolódó cikkek

Hajdú Péter hívta meg az Esti Frizbijébe Kecskés Kefír Tibort és barátnőjét, Mihályi Mariannt, akik a két hónapos nyaralásukról meséltek. Egy hónapot töltöttek Ausztráliában, majd a Fidzsi-szigetre utaztak, és Thaiföldön kötöttek ki. Kiderült, hogy Kecskés most adta el thaiföldi házát, találkoztak Sean Kingstonnal, énekeltek is együtt, de ami a legjobb, hogy a Phuketen, a Korallszigeten

az a Michelin-csillagos séf főzött nekik egy még meg nem nyitott, exkluzív étteremben, aki abban a brüsszeli étteremben dolgozik, ahova Orbán Viktor is jár. 

Kefírék megbeszélték az olasz származású, Szicíliában született szakáccsal a közös pontot, a séf egyből tudta, hogy Magyarország miniszterelnökének is főzött már.

Csak az a gond, hogy se Kecskés Tibor, se a barátnője nem emlékszik a szakács nevére, és a brüsszeli étteremre se, elvégre Brüsszelben van egy pár Michelin-csillagos hely, ez alapján pontosan 21. Reméljük, hogy az olasz szakács olasz konyhát is visz, mert akkor öt étteremre szűkül a lista, ahol Orbán is megfordulhat. A mi tippünk Bruno Nicolino.

Kefír egyébként most vasárnap mondja majd el részletesen a Frizbiben, hogyan szedte meg magát a 90-es években.