Caitlyn Jenner O. J. Simpsonról: Tudtam, hogy ő tette

Kris Jenner ma már nőként élő exférje könyvet írt az életéről, most egy rádiós műsorban további részleteket osztott meg a kettős gyilkosságról.
Kapcsolódó cikkek

Két tévésorozat is foglalkozott a közelmúltban a kilencvenes évek egyik legsúlyosabb amerikai bűnügyével és perével, az O.J. Simpson-üggyel, melyből rengeteg újdonság derült ki. Fontos része a American Crime Story: Az O. J. Simpson-ügy című sorozatnak, amikor Kris Jenner, a kettős gyilkossággal vádolt egykori amerikaifocista védője és jóbarátja, Robert Kardashian exfelesége arról vitatkozik volt férjével, miért védi O. J.-t, hiszen mindketten biztosra vehetik, hogy ő ölte meg exfeleségét, Nicole Brownt és annak szeretőjét.

Most Kris Jenner második férje, a korábban Bruce Jennerként ismert élsportoló, aki már nőként, Caitlyn néven éli életét, könyvet írt, ennek kapcsán turnézik most sztorijaival tévéműsorokban, magazinokban, legutóbb pedig Andy Cohen ismert amerikai rádiós műsorában – erről a USA Today írt.

“Tudtam, hogy ő tette” – mondta Jenner, utalva a kettős gyilkosságra. “Három ember volt a gyilkosság helyszínén: a DNS-minták alapján három ember volt jelen. Vajon ki a gyilkos? Tényleg olyan nehéz ez?” – tette fel a kérdést, utalva arra, hogy Simpsonon kívül csak a két áldozat, Nicole Brown és Ron Goldman volt jelen a bűncselekmény helyszínén. Nicole Brown és Kris Jenner nagyon közeli barátok voltak, Jenner Kendall nevű lányának Nicole a középső neve – nyilván nem véletlenül.

Kris Jenner és Robert Kardashian  1991-ben váltak el, az ügyvéd 2003-ban halt meg rákban. Nicole Brownt és Goldmant 1994-ben gyilkolták meg.

“Robert nagyon jó ember volt” – mondta a rádióinterjúban Caitlyn Jenner.

Tényleg kedveltem őt.  Nagyon jó volt a kapcsolatunk. Nagyon jó szülő volt, nagyon jól nevelte a gyerekeit. Megbeszéltük egymással a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat. Együtt jártunk kosárlabdameccsekre Roberttel. Tényleg nagyszerű ember volt, és nagyon szomorú, hogy megbetegedett és meghalt. Ez nagyon rossz a gyerekek számára is.

Caitlyn Jenner úgy véli, a per nagyon megosztotta a Kardashian családot. Kourtney és Kim Kardashian “már nagyobbak voltak, és az apjuk, akit szerettek, imádtak, az egyik oldalon állt, mi meg a másikon. Szóval ez nekik még nehezebb volt, mint nekünk.” Jenner hozzátette, mivel mindketten biztosra vették, hogy Simpson ölte meg Brownt és Goldmant, nagyon csalódottak voltak az ítélet után.