Győzike: Ha valaki leszúr engem az utcán, azért ki lesz a felelős?

A celeb és felesége "totálisan kivannak" a fenyegetésektől.
Kapcsolódó cikkek

Múlt csütörtökön pénzügyi nyomozók egyidőben több Nógrád megyei helyszínen is házkutatást tartottak, aminek során többek közt luxusautót és arany ékszereket foglaltak le. Gáspár Győzőt ugyanis 50 milliós költségvetési csalással gyanúsítják. A showman-t a házkutatás ideje alatt kihallgatták, majd Egerben rabosították.

Győzike ezt követően többször elmondta, hogy nem bűnös és a dolog nagyon megviselte a családját.

Én énekelni szeretek, szerepelni szeretek, a tévében villogni szeretek. Nem vagyok adócsaló

– nyilatkozta korábban.

Mostanra azonban csak romlott a helyzet. A celeb azt állítja folyamatosan fenyegetik, ezért félti az életét, ráadásul a fellépéseit is sorra mondják le.

Sok fenyegető levelet kapunk, és nem csak a közösségi oldalon, hanem postán is. Olvasás nélkül széttépem őket, és mennek a kukába. Totálisan kivagyunk Beával. Az egy dolog, hogy írogatnak nekünk név nélkül, de még a koncertjeimet, fellépéseimet is lemondták. Álljon már meg a menet

– kezdte a Blikknek Győzike.

Ha valaki leszúr engem az utcán, azért ki lesz a felelős? Nemrég Beával a fővárosban jártunk, egy drága autóból kiszállt egy férfi, jött felém, közben azt mondogatta, hogy te tolvaj! Na akkor azért megijedtem. Hát mi lesz itt? Hogy nem merem majd elhagyni a házat? Ezt ki teszi jóvá? Ki véd meg?