Tisztességes kavarással indult a Viasat új realityje

Az Exek az Édenben hozza, amit vártunk tőle. Sok fiú és lány egymásra talál és ordítozik. Ja, és az első pár is megvan.
Kapcsolódó cikkek

Kedd este ment le a Viasat3 új valóságshow-jának első epizódja. Az Exek az édenben csütörtökig minden hétköznap Baliról jelentkezik, és majdnem ugyanolyan, mint a csatorna egyik legjobb húzása, az Éden hotel. Csak éppen itt folyamatosan exek jönnek a luxusvillába, hogy megkavarják az állóvizet. Az az első rész alapján lesz mit. Már megmutattuk a kezdőlányokat, kezdőfiúkat, de azt még nem, hogy mit művelnek.

Ott van például Dia Szegedről, aki saját bevallása szerint szexmániás. Illetve papírja is van róla. 

Olyan típus, akit a többi lány teljes szívből fog kiutálni. Norbi a tetkós srác (oké, mindegyik az) pedig első látásra belehabarodott. Nem akart még nagy szavakat használni, de leesett az álla majdnem a gatyájával együtt, mikor Dia besétált a medencéhez. Bár megkapta, hogy miért van a fején hat kiló vakolat.

Viasat 3

De milyen reality lenne az Exek az édenben buli nélkül? Lapos. Úgyhogy este szépen mindenki parancsra elvesztette a gátlásait, élen Diával. Norbival azonnal összegabalyodtak, ment a szokásos lepedős valami, ami az első adáshoz képest erős kezdés. Mondjuk a srácnak elvileg kiesett az egész kavarás, de hiszi a piszi. Szóval Norbi és Dia az első pár, mindent viszont semmiképpen szeretnénk lelőni, még jövünk egy hosszabb összefoglalóval a szereplőkről, és az első benyomásokról.

Viasat 3