Egy éve volt rá, hogy 40. szülinapjára kipattintsa magát, most mindenki őt irigyli

Instán dokumentálta teste átváltozását 39 és 40 éves kora között, az eredmény elég látványos.
Kapcsolódó cikkek

A luxemburgi Nessa kosárlabdázott, sokat mozgott, és megszokta, hogy bármit ehet. Aztán bedarálta az ülőmunka, és 39 éves korára már nem tetszett neki, amit a tükörben látott. Úgy határozott, 40 éves korára újra formába hozza magát – írja a Delish.

„Túlságosan a munkámra fókuszáltam, és elhanyagoltam a testem. Nem figyeltem arra, hogy mit eszem, és állandóan stresszes és fáradt voltam” – mondta Nessa. “Aztán megláttam magamról egy előnytelen fotót, és teljesen kikészültem. Fel sem tűnt, mennyire megváltozott a testem azokban az időkben, amikor nem figyeltem rá.”

Tavaly márciusban úgy döntött, muszáj kezdenie magával valamit, de a munka utáni edzéseket túl sokszor lógta el, úgyhogy változtatott a terven, és a mozgást már a napi munka előtt letudta. Az edzéseknek meg is lett az eredménye, az első hat hónap után már nagyon látványos volt a változás. De aztán mintha megállt volna valami.

Ekkor döntött úgy, hogy étkezési szokásait is megreformálja, és a rendszertelen étkezés helyett elkezdett háromóránként enni. Ez napi 5-6 étkezés, kalóriában mérve 1900-2000 körül lehet. Idővel ugyanolyan megszállottan kezdett foglalkozni a kajával, mint az edzéssel, erről is nagyon részletesen beszámol instáján, amit már csak ezért is érdemes követni. Vicces módon mióta elkezdett edzeni, hízott két kilót, de elégedett a testével. Nem csoda.