Koltay Gábor megfilmesítené Zalatnay Cini életét

Az énekesnő pedig már akár egy tévésorozatban is szívesen viszontlátná korábbi önmagát.
Kapcsolódó cikkek

Az énekesnő már korábban is beszélt arról, hogy bár pénzügyekkel soha többé nem szeretne foglalkozni, de az nagy vágya, hogy így 70-hez közeledve egy film készüljön az életéről. Illetve akár egy szappanoperának is örülne – ahogy ezt a Borsnak nyilatkozta.

“Nyilván a nagyjátékfilm lenne a legjobb, azonban óriási költségvetése van. A dokumentumfilm olcsóbb, de nekem az túl komoly. Aztán felmerült, hogy úgyis olyan dolgokon mentem keresztül, akár egy szappanopera-szereplő, így el tudnám képzelni, hogy tévésorozatként lássam vi­szont az életemet valamelyik tévécsatornán. Le­het, hogy nem ak­kora durranás elsőre, de nem is olyan magas a költsége. Nyugaton ez már bevált, bevett szokás: megcsinálnak egy tévésorozatot, és ha nagyon jól sikerül, akkor összeraknak belőle egy nagyfilmet, úgyhogy ez a film egyelőre a tervezés fázisáig jutott csak” – mesélte a lapnak Zalatnay Sarolta, aki már Koltay Gábor rendezővel is beszélt korábban, akinek nem is lenne ellenére a közös munka.

Cininek rendkívül érdekes élete volt, meg érdekes élete van. Biztos, hogy nagyon sok embert érdekelne ez, szívesen megrendezném, de sajnos nem hiszem, hogy a közeljövőben erre sor kerülhet. Ő egy nagyon fontos és jellegzetes személyisége volt a 60-as, 70-es évek magyar rock­zenéjének, még akkor is, ha olykor tragikusan alakult az élete. De hát minden emberben a jót akarom látni. És biztos, hogy nemcsak Ciniről, hanem egy kicsit arról a világról is szólhatna egy ilyen film, amelyben ő élt, meg amiben mindannyian élünk”

– nyilatkozta a híres rendező.