Szeleburdi kutyus lopta el a showt a rangos versenyen

Elrontott mindent, amit csak lehetett, de kiválóan szórakozott ő, és a közönség is.

Díjat talán soha sem fog hazavinni, de az kétségtelen, hogy Olly, a kis Jack Russel terrier volt a legnagyobb sztár világ egyik legrangosabb kutyakiállításán, a vasárnap zárult, birminghami Cruftson. A kutyus az akadályversenyben indult, de annyira túlizgulta a nyilvános szereplést, hogy már az elején rossz irányba indult el.

Aztán levert egy akadályt, kétszer is félbehagyta a szlalomot, majd a körülményeket teljesen figyelmen kívül hagyva őrült, önfeledt rohangálásba kezdett a pályán. Tényleg sokkal szórakoztatóbb őt nézni, mint egy hideg profi kimért produkcióját.

Olly nem csak az önfeledtsége miatt különleges. A gazdája, Karen Parker a Blue Cross állatvédő alapítványtól fogadta őt örökbe. A kutyust hathetesen, egy kosárban tették ki az utcára, onnan került a szervezet menhelyére.

Karen azt mondja, a most ötéves Olly mindig vicces személyiség volt. Egyszer például elszökött otthonról, és egészen a gazdi barátainak házához ment, ahol éppen festettek. A kutyus ellopott egy ecsetet, teljesen összefestékezett mindent maga körül, és természetesen saját magát is, miközben látszott, hogy semmi más nem érdekli azon kívül, hogy remekül szórakozik.

(via Telegraph, Crufts)