Mostantól kedvenc városod térképét is viselheted a ruhádon

Megszületett minden városimádó álma: a térképes póló, top, szoknya és táska. Kell ennél jobb?
Kapcsolódó cikkek

Egyedi pólókat hordani a világ egyik legmenőbb dolga, bár a kétezres éveket domináló vicces (illetve viccesnek tűnni akaró) feliratos pólókat látva azért sokszor felvijjogott a fejünkben élő Ízlésrendőrség szirénája.

Ezek mára szerencsére jórészt eltűntek, helyüket pedig átvették az online pólóboltok tömegei által ontott egyedi pólók. A cégek egyike sem adott még azonban akkora szabadságot, mint a nemrég színre lépett Monochrome, melynek honlapján kedvenc városunk térképének általunk kiválasztott részletével díszített pólót, topot, szoknyákat, táskát, zsebkendőt, vagy épp párnát rendelhetünk.

A rendszer nagy hátránya, hogy a térképet nem forgathatjuk, sőt, részletgazdagságát sem állíthatjuk, de ezt a fejlesztők a közeljövőben remélhetőleg javítják majd.

A pólókért, illetve párnákért 14, a topért 12, a táskáért 11, a zsebkendőért 3-5, a szoknyákért pedig 22-25 ezer forintnyi dollárt kell leszurkolnunk.

Ezek első hallásra bizarrul magas összegeknek tűnnek, de cserébe egészen (na jó, közel) biztosak lehetünk benne, hogy hasonló darabbal sosem találkozunk majd.